26 Nisan 2009 Pazar

black nymph-adsız said that


hayatıma bazen boşvermiş ama herzaman aramıza hoşgelmişler ola canım ciğerim sevgi kelebeğim adsız kişiliğim "bilge said that'im"
bir ara koyu kestaneydi, uzun uğraşlar sonucu kızıl oldu, yolda çevirip de sorarlardı kendisine "pardon bayan çok vahşisiniz tanışabilirmiyiz?" diye
sonraları kızıllık kırmızılığa dönüştü, o sıralar köprü altı, midye bira günlerimiz vardı, bol fotoğraflı gecelerimiz bir de..
bir yaz tatili geldi ansızın, köyün delilerini oynadık bi müddet, saçma sapan anılar olarak hatırlandıkça gülünecekler listesine ekledik.
amfilerde sigara içerdim ben, o da gülerdi çok, farelerle de muhattap olduk bazen, ben hayvansever takılıp da laboratuvarları terketmeye yeltenirken, pidecide yediğimiz pidelerimiz vardı, ayranlı bööle mis gibi, kilolarım ordan kalmadır sorarsanız bana..
fotoğraf stüdyosunda çeşit çeşit pozlarımız vardı onla, ama hep en iyi kareleri ben yakalamıştım onun hayatında..
korkar korku filminden de, göğsüme yatmak ister o zamanlarda..
hayır korku filmi dediğimiz anlamsız şeyler çıkar sonunda, güleriz..
birde bir pasta boyu şekerpare hayallerim vardı benim, ama bir çikolatalı pastayı kaşıkla yeme becerisini geliştirmişken o, ben evrimde geri kalmış bir maymundum herzaman..
her muhabbet göbek hizasında takılır, hızla aşağılara düşerdi, dinleyeni bol red point muhabbetlerde..
şimdi kendisi siyah oldu..
ne çok sverim siyahı da bilir zaten..
yakışmış hatuna ne bok yese yakışıyo zaten,
isterdim şimdi bi fotosunu da koyayım eski "lady rosen red"in ama kızar napalım..
şimdi onun adı bir "black nymph" olsun..
turuncuya, maviye, parlak yeşile kadar yolumuz var..
yolumuz açık olsun:)))

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bilge said that: aslında her şey fizik laboratuvarının önünde başladı. ikimiz de geç kalmış kapının dışında takılıyoduk. madem geç kaldın gir lan içeri di mi? yok illa tüttürcez bi tane. bi baktık ikimizde de çestırfild layt. ona güldük önce. sonra fizik labına girdik duvardaki aptal bi çemberi evirip çevirip bi şeyler not ediyoduk ikimiz de anlamadık bi halt. "hay içine edeyim ben böyle fizik labının" deyip çıktık dışarı. bi hafta sonra ben anfiden çıkarken geldi bi dilber sıktı yanağımı "gayet rahat, lakayit bi hatun "bayılırım ben gözlük takan insanlara" dedi gitti. ben de gençlik dizilerindeki, kızın yanağından öpülünce kızaran utangaç halimle bakıp kaldım. bu hatuna aşık mı oldum ne. halbuki biseksüel de değilim hani. o gün bugün ben bu hatunun göğsüne yaslarım başımı en savunmasız hissettiğim anda. o konuşur bıcır bıcır ben dinlerim çünkü onun ağzından çıkan her kelimede dağ gibi görünüp üstüne çöken sorunlar insanın, un ufak olur mikroskopla baksan göremezsin. o kadar basittir bu insanla hayatı paylaşmak. uyaroğludur, güzeldir, sevimlidir, zekidir ama her şeyden önemlisi güven verir. ne kadar çıplak kalırsan karşısında o kadar huzurlu olursun. yirim!!!

blackinwhite dedi ki...

evet bizimkisi de böyle bir aşk hikayesiydi, şimdi hesap yaptık da kafadan daha 10 yılımız varmış, beni yemeye meraklı her bünye gibi gazını atması zor olan günler oldu ama azimliydi zekiydi dosttu sırdaştı, arka sıralarda sıradaştı, çestırfiylt sağolsun, geç kalan tramvay sağolsun, fizik laboratuvarındaki dönen anlamsız çembere bir çomak sokayım da bize bişey olmasın,
bir ekleme de yapmak isterim şahsen: kendisine sorsak yazamam der, bal gibi de yazar, kaymak gibi döktürür, tezi varmış yalan ulan yalan, yazamazmış hadi ordan:))
yi beni, hep vaad hep vaad:))

Adsız dedi ki...

bilge said that: -di li geçmiş zamanla konuşmaktan men ederim seni.-ecek,-acaklı konuşacaaz artık.senin sayfalarına heavy metal soundda saldırılar yapazaaam artık.(türkçeyi katlediyorum evet bilerek ve isteyerek.)ben gazımı attım bebek,olur öyle arada.ne demiş neşet ertaş hem "çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş",bize birşey olmasın haklısın. daha kafadan on yılımız var çıldıracaaz.kopacaaz.seviyorum evlencem!!

Adsız dedi ki...

bilge said that: ulen fotoğrafmı koymuşsun dövecem seni.bunu da yazdım na buraya

blackinwhite dedi ki...

e hadi vursana vursana :D